Personvern

Våre brukarar sin tillit er viktig for oss og difor følgjer vi en strikt integritetspolicy. Den forklarar kvifor og korleis vi samlar inn og brukar informasjonskapslar (cookies), og korleis vi beskyttar brukaren sin integritet.

Bruk av informasjonskapslAr og andre måleverktøy

Vi bruker informasjonskapslar for å gjera det lettare å bruka websidene våre og for å personalisera visse delar av innhaldet. Ein informasjonskapsel er ein lita tekstfil som blir sendt frå vår webserver og blir lagra av din nettlesar. Informasjonen som blir lagra kan vere opplysningar om korleis brukarane våre har surfet på og anvendt nettsidene våre, og om kva nettlesar dei har brukt.

Vi anvender statistikk om brukarar og trafikk/trafikkleverandører i aggregert form. Statistikken innheeld aldri noko form for personlig informasjon, alt er anonymt. IP-adresser blir ikkje lagra i vår database der vi lagrer atferd på nettstaden, difor kan informasjon om deg som bruker aldri blir kobla saman med din identitet. Di IP-adresse lagres av sikkerhetsmessige årsaker berre i dei tilfella du sjølv aktivt registrerer deg på nettstaden.

Formål:

  • Utvikla og forbedre nettstedet gjennom å forstå hvordan det anvendes.
  • Beregne og rapportere brukerantall og trafikk.
  • Gjøre det lettere for deg å navigere på nettstedet.
  • Gjøre det mulig for systemet å kjenne igjen faste brukere for å kunne tilpasse tjenestene.
  • Iblant anvender vi tredjepartsinformasjonskapsler fra andre firma for å gjøre markedsundersøkelser og trafikkmålinger, og for å forbedre funksjonaliteten på nettstedet.

Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse websider, kan forhindre tilgang til medlemssider og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan dette deaktiveres på adressen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på www.allaboutcookies.org.

Til hovedsiden